2010-08-21 / 00:26:14
0

BELIBIERS LÄNGTAR "VERKLIGEN" TILL ÅR 2011!



Alla hjärtans dag helgen kommer inte bara vara älskare 2011. Hängivna Beliebers räknar ner till dess att de kan kolla Justin Bieber : s 3-D film. Direktör Jon Chu lovar fansen kommer att få en grundlig titt på hur det är att vara VMA - nominerade sångerska.

"Ja, vi jobbar på det just nu. Vi har turnerat med honom , så vi har arbetat med det , " Chu (" Step Up 3D " ) berättade för MTV News om projektet. "Filmen kommer ut i fem månader, så vi är djupt i den. Det har varit roligt att lära känna Justin . Han är en riktigt cool kille och vi ska göra en riktigt kul film. "

De som ännu inte smittats med Bieber Feber bör notera : Den här filmen är för fans och icke- fans , enligt Chu.

" [ Det är ] en film för hans fans , en film för människor som inte känner honom , och vi ska berätta det svagare historien om varifrån han kom , förklarade han . " Eftersom det är en fascinerande historia och den har mycket att göra med vår typ av digitala livsstil nu. Han kunde göra vad företag försöker göra nu när de använder YouTube , och de vet inte ens vad jag ska göra med den ännu. Det är en ganska cool story för vår tid. "

Vad gäller filmens format förklarade Chu att det blir en blandning av konsert film och viss skriftlig stil scener. "Det kommer inte att verkställas ut scener och jag kan inte tala om resten. Det är inte din typisk konsert film och det kommer inte att vara en biografi ... men det handlar om hans liv. Jag tycker det är mer av en dokumentär . Vi kommer att lista ut det som vi går , sade han . När det gäller hur mycket av det kommer att bli i 3- D, sade han: " Du får se det. Vi räkna ut det nu. "

Chu hade mer beröm för Bieber , berättar sångaren har verklig uthållighet , vilket framgår av artister som Kanye West söker honom för samarbeten.

"Han ... är inte en blixt i pannan , " Chu sagt. " Han har legitima talang och jag tror andra artister erkänna det. "


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: