2010-12-31 / 16:57:59
0

JUSTIN ÄR NUMMER 4 SOM HETTAST HOS MSN.SE!

1. Jake Gyllenhall
Hans härliga leende, vältränade bringa, outtömliga charm och hemliga privatliv har gjort Jake Gyllenhall till 2010 års hetaste hunk! Året började med att Jake visade sin deffade kropp i ”Prince of Persia”. Han spelade därefter in heta scener i ”Love and Other Drugs” med Anne Hathaway, som han senare även poserade halvnäck med på omslaget till Entertainment Weekly. Privat har Jake även lyckats snärja nio år yngre Taylor Swift. Ett väldigt hett år för Jake med andra ord!

2. Zac Efron
Han är äntligen s-i-n-g-e-l!  Det lär inte ha varit många som gråtit floder då det tog slut mellan Zac Efron och ”HSM”-kollegan Vanessa Hudgens i december. Erbjudanden från nya tjejer lär han knappast sakna, och inte heller flera filmrollen. Under 2010 må Zacs förhållande ha krashat, men karriären fick spikrakt uppåt och han bevisade att han kan mer än Disneyfilmer, bland annat med rollen i ”Charlie St. Cloud”.

3. Robert Pattinson
Robert Pattinsons insats som den nu 109-årige vampyren Edward Cullen i ”Twilight”-filmerna, dock förevigad i sina allra bästa år, har fått tjejer världen över att vallfärda till biograferna. Övriga Hollywood har till synes Rob att tacka för att allt som stavas vampyr fortsätter att vara sexigt och spännande istället för dött och läskigt. Under året har Rob dessutom visat att han kan mer än att spela vampyr, och många blev positivt överraskade över hans roll i ”Remember me”.

4. Justin Bieber
Glöm svininfluensan, år 2010 var det Bieber Fever som spreds som en löpeld över alla kontinenter och fick mestadels tonårstjejer att insjukna. ”Baby” och ”One Time” toppade listor världen över och fansen skrek sig hesa så fort Justin visade upp sin fluffiga frisyr och ljuva stämma. Och inte heller finns det något som tyder på ett botemedel för den rådande epidemin.

5. Bradley Cooper
Bradley Cooper spelade rollen som Face i filmen ”The A Team”, men det var snarare hans kropp som fick kvinnorna att vilja se actionrullen. Under året har han dessutom visat upp sin skönhet, och skådistalang” i ”Valentines Day”. Privat har han under 2010 dessutom lyckats snärja Renee Zellweger.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: