2010-07-11 / 18:25:54
0

JB VS JB : THE PRINCE OF POP




Den Jonas Brothers hade en ganska bra resa . Men även de inser nog att de är redan på nedgång. Justin Bieber ganska mycket valsade in till stan och blev ny - och solo - ansikte Tween popmusik.

I Jo- Bros har fortfarande fans ... bara en mycket mindre än tidigare ! I själva verket , enligt en ny rapport har de blivit tvungna att avbryta sexton visar i sin sommarturné !

Detta verkar vara en gemensam trend i musik just nu, med American Idol chefer att dra in åtta av datum för Idols Live turné , och stora stjärnor som Rihanna och Christina Aguilera gör detsamma .

Detta är en enorm skillnad från så sent som förra året, när Jonas Brothers sålde ut stora arenor till skrikande tweens . Men alla får ersättas av någon yngre och fräschare , och i deras fall , det är Bieb .

Justin Bieber verkar vara vinner mark för varje dag , och han är på sin " My World "-turnén i stort sett fram till slutet av året. Han spelar över 60 platser av december och det ser ut så har det inte ställts in.

Bieber väg till berömmelse påminner en hel del av Jonas Brothers , som en gång hade sin tron som furstarna av pop. Så att det bara får oss att undra .... kommer Justin Bieber bli nästa ett ersättas.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: