2010-07-23 / 16:34:29
0

OLIVIA FICK JUSTINS KEPS!

Olivia som är 12 år och kommer från Oakland, Var på Justins konsert när han var i Oakland Orcale Arena förra helgen. Och han kastade då ut sin keps och Olivia fick tag i den. här nedanför berättar hon om händelsen.

Olivia var några meter från scenen, när Justin kastade bort hans New York Yankees keps för att avslöja hans berömda tidig Paul McCartney hår.
Tusentals flickor gick vild när han kastade kepsen (monterad, storlek 7 ¼) in i folkmassan.

Och den landade rätt i Olivias händer.

"Hon hade en oh-my-God blick i hennes ansikte, sa hennes mamma, (Kim DeGraca). Säkerhetsvakter regerade snabbt och eskorterade Olivia och skyddet från gången till sin mor och sin plats 15 rader tillbaka.

"Det var då mobben började för oss, säger Kim. En svärm av flickor ville se kepsen, dem ville röra vid den, ha foton när dem bär den.

"Det blev för mycket, sade mor Kenilworth. När konserten var slut stack Kim ner kepsen i hennes väska.

Men utförandet fortsatte. Flickor följde Kim och Olivia och Olivias vänner Carmen Gonzalez och Alexandra Garaventa till bilen. Vissa knackade på fönstren, för att få se Justin Biebers keps.

Men Kim och Olivia och hennes kompisar  kom hem säkert. Och när dem kom hem så var Olivia lugn och ro i sitt rum, och kollade på kepsen som var som ett pris för henne. Hon tänkte att hon kommer att placera kepsen i en trä-och glas shadowbox, tillsammans med foton av sig själv och Justin bär den.

Boxen kommer att kosta en del pengar, men inte mycket jämfört med den skyddande vallgrav den DeGracas kanske vill ha grävt runt huset och fyllt med krokodiler tills Justin rykte svalnar.

Källa : www.justindrewbieberswe.blogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: