2010-10-29 / 22:36:45
0

HAR JUSTIN SMINK PÅ SIG?



Justin Bieber har blivit det senaste offret för Photoshop efter att han har dykt upp på omslaget till en brasiliansk tidning där han tydligen bär make-up.

U Smile sångaren ser ut som han har haft en komplett make-over för omslaget Shoot, eftersom han verkar ha varit me på bild där han bär ögonskugga och rosa läppglans på framsidan av Todateen Star Mag.
Trots de uppenbara justeringar av bilden har offentliggjorts förnekat, berättar Huffington Post: ". Vi kunde inte undgå att märka era kommentarer och tweets från bilden av Justin på tidningens cover"

"Vi skulle vilja säga ingen förändring gjorts i området i sångarens ögon. Vi hade ett tekniskt problem som mörknar vissa områden i bilden"
De tillade: ".. Vi vill också säga att vi alla hitta Justin mycket naturskön Vi skulle aldrig tro att det är nödvändigt att ändra bilder på honom Naturlig skönhet säger allt, eller hur?"

Bieber kan ha meddelat att han är att lansera sin egen nagellack och parfym sortiment, men vi tvivlar starkt på att han är på väg att börja använda make-up ännu.


Källa: www.justindrewbieber.blogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: