2010-09-22 / 16:48:38
1

EN TILL ARTIKEL OM JASMIEN OCH JUSTIN!

Justin Bieber har nyligen insisterade på att han är för upptagen för flickor, men han verkar ha funnit tid i sitt schema för en lycklig flicka. Det popstjärna var enligt uppgift knäppte kysser sin "Baby" video motspelare och nuvarande My World Tour förband, Jasmine Villegas.

Även om paret har romantiskt kopplade sedan en tid tillbaka har både förnekat en romans. Bilder på paret fångats i en läpp lås har lagts på TMZ på tisdag (september 21), och det kan vara den bevisning Bieber fans som behövs för att bekräfta att två är mer än bara vänner. Enligt TMZ var bilden brast den 9 september i Venedig, Kalifornien, ungefär samtidigt Bieber landade i Los Angeles för sitt VMA utseende.

Även om bilder av paret i baksätet på en Honda togs veckor sedan, de bara nyligen dykt upp på nätet. Enligt TMZ har de tagit från en kanadensisk turist som upptäckte sångare. Ett rep för Bieber kunde inte nås för en kommentar.

Villegas, 16, ligger nu på väg med Bieber, men fansen får också erkänna henne från hennes gäst tur som hans kärlek intresse för bowling-tema video för "Baby." Nyligen skrev kontrakt med Sony var Villegas snart en medlem av flickan grupp School Gyrls. Hon har även cameos i Bieber och Sean Kingstons "Eenie Meenie" video och Kanye Wests för "Jesus Walks." Den tonåring sångaren har även två solo videos av hennes egna: en för "jag äger en" och den andra för "Allvarligt."

På frågan om hans relation status här månaden, sade Bieber MTV News, "Jag menar, väninnor är problem i denna ålder. Flickor är roliga att umgås med men i likhet med att en stadig tjej ... vi hela tiden ute och reser och en flicka kommer inte riktigt [arbete]. Du kan faktiskt inte ha en flicka. Jag har egentligen inte någon krossar för tillfället. ... Just nu är det bästa [att vi] bara tonåringar som har roligt gör det vi älskar. Vi är bara oss själva bor och återstående ödmjuk. "

Postat av: Sannie

najs blogg design

2010-09-22 @ 18:02:14
URL: http://sannie,blogg.se
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: