2010-09-14 / 21:30:12
0

JUSTIN TYCKER OM MICHELLE OBAMA!

Justin erkänner att han gillar Michelle Obama. Han har mycket beundran till US president Barack Obama's fru - han har till och med en stor poster av henne på sin badrums vägg.

En vän till Justin sa: "Det låter konstigt men Justin är ett äkta fan. Han träffade Michelle Obama när han sjöng för Obama på en konsert i Whasington DC förra julen och var imponerad".

"Han gillar att hon är så glamorös utan att se onaturlig ut eller plastig som många människor kan vara som han möter. Hon är någon som han beundrar!"


När han tänker på 46-åriga Michelle - som har två döttrar, Malia och Sasha, med Barack - är attraktiv, så beundrar han också hennes principfasta personlighet.

Vännen sa till The sun Newspaper: "Han gillar vad hon representerar. Hon är en stark, självständig kvinna och en bra mor. Hon är också principfast och gör mycket jobb för välgörenhet."

Sedan han mött Obama så har han haft en vänskap med 12-åriga Malia över hennes kärlek till musik som hans manager och livvakterna har skojat med honom om hur bra dom kommer överrens.

Michelle är inte den första äldre kvinnan som Justin erkänt att han haft en liten förälskelse över, han erkände nyss att han skulle vilja dejta pop stjärnan Cheryl Cole, Katy Perry och harry potter skådelsspelerskan Emma Watson.


Källa: www.justindrewbieber.blogg.se


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: