2011-04-19 / 15:28:58
0

ELLE Intervjuar Justins Frisör


Det känns som silke," stylist Vanessa Pris säger i håret som gör miljontals flickor svag i sina American Eagle-klädda knän. För två år sedan tog musikindustrin veterinär (uppdragsgivare Foo Fighters, Morrissey, Zooey Deschanel, och Jenny Lewis) henne sax till mullety håret på en viss då 15-årige YouTube Phenom, snipping det i side-svepte härlighet känd världen över som Bieber Bangs (kan de RIP). Idag, Pris och Justin Bieber är oskiljaktiga: "Du är den enda som är tillåtet att klippa mitt hår," berättade Bieber till Price. En vecka före sin sjuttonde födelsedag, var Bieber redo för en förändring, så priset drog ut henne sax. "Teenage Angst", förklarar Price, som hackade luggen "till döden", avslöjar inte bara ett nytt utseende "lämpliga för en ung man i stället av en tonårig pojke," men också avslöjande pannan. "Världen hade aldrig sett det förut!" Den unga pop prinsen är också beroende av Price makeup färdigheter för att täcka enstaka finne. ("Han är en tonåring, arbetar han hårt naturligtvis han får finnar, säger hon.)

Justins frilla verkar aldrig på sin plats. Vad är ditt knep?
Det handlar om snittet. Kämpa inte den riktning håret växer. För sidan lugg behöver du en klippa som gradvis går från längre till kortare, men inte drastiskt. Då är det om föna. Justin hår är bra, så jag inte använder en pensel, bara mina händer. Tjockare hår behöver en borste för att guida den på plats.

På sin lediga dagar från att utföra, inte Justin stil sitt eget hår?
Ja. Han älskar sitt hår, han är mycket stolt över det. Han betalar vansinnigt stor omsorg om detaljer, så han vet hur man gör det snyggt. Det är inte att han är fåfäng, han blir bara det.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: