2011-04-24 / 13:14:32
0

Justin Och Selena Träffar Barn I Malaysia


 

Hot Xpress har en insider scoop om vad som hände bakom kulisserna när Justin Bieber och Selena Gomez var i stan. Vi fick en exklusiv pratstund med Susan Tan av JS Konserter, initiativtagare till Justin Bieber's My World Tour Malaysia, som hon var med Justin och Selena medan de var här. Hon berättade: "Justin och Selena var oskiljaktiga under hela sin vistelse här och de var ett så vackert och kärleksfullt par."

Susan tillade: "Justin är helt fantastisk när man har ett personligt möte. Han ser bättre ut än på någon av bilderna du har sett. Selena är söt och mycket söt personligen. De var krama, kramas, hålla hand och mycket tydligen, helt förälskad. Justins mamma var runt också, för det mesta, och du kan se att hon är helt stöder relationen. "

Visste # biebergetnasilemak? Det är den stora frågan är inte det? Nåväl, detta är vad vi fick reda på ...

Enligt Susan, Justin och Selena knappast klev ur presidentsviten i KL Hilton. Så, självklart var det ett stort utrymme servas måltider. Duon beställda nasi goreng, satay och vänta på det-Ja! Nasi lemak också. Lokala frukt och guava juice var också i mixen. Vi antar att ingen frukten är tillåten på hotellets lokaler, så att du vet vad det betyder för dem som var hejar på # DurianForBieber.

Susan nämns: "Scooter Braun och hans flickvän och hade en fantastisk tid i Malaysia. De gick ut på sightseeing i KL och var verkligen imponerad. Han uttryckte även ett intresse för semester i Langkawi med sin flickvän efter turen slutar. Justin och Selena slog också hot spots och var jätteglada när de såg Petronas Twin Towers och knäppte massor av bilder. "

Några bonus iakttagelser: 1. Justin och hans mamma är som bäst knoppar var han uppmanade henne hela tiden när han var med Selena.  2. Den 17-åriga var mycket aktiv och energisk, han är inte den tysta typen som kommer att sitta stilla. 3. Han är bra med barn som ni kan se på bilderna. 4. Även i hotellsvit, och SG var JB ser klipp på sin bärbara dator tillsammans. Awww, hur söt och oskiljaktig.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: