2011-08-06 / 22:03:52
0

Justin spenderar mycket pengar på selena

Färska rapporter kritiserar Justin för hur mycket pengar han spenderar daglig basis. Naturligtvis är dessa rapporter som fokuserar på hur mycket av det han spenderar på sin flickvän, Selena Gomez.

En källa nära Justin sade, "Justin har samlat en massa pengar på mycket kort tid, men han är inte bra på att sköta sin ekonomi och han försöker ständigt imponeraSelena. Det är sinnesrörelser hur mycket han spenderade på bara de senaste månaderna.
Justin flyger regelbundet privata charter flygplan att flyga Selena och några av hennes vänner för att möta honom vid olika stopp på sin turné. När de inte kan vara tillsammans, köper han ut blomsterhandeln och skickar hennes enorma buketter. Under en shoppingrunda i New York i slutet av juni, behandlade han Selena till tiotusentals dollar av kläder, accessoarer och smycken. Och han sveps bort henne till Hamptons för en kryssning på en lyxyacht."

Ett ryckte är också att han tog henne till en resa till Maui i maj som kostade över $10.000 (63 700 kr) per natt för att bo på Four Seasons Hotel. Och när hon var på sjukhus gick Justin ut och köpte henne en $25,000 (159 259 kr) diamant täckt Cartier klocka för att göra henne glad.
Källan fortsatte med att säga, "Justin spenderar också upp till $15.000 (95 550 kr)  i veckan på middagar och underhållning för hans vänner och livvakter.

Vissa är sanna, andra inte. Media idag är full av överdrifter. Vad tycker ni beliebers?


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: