2011-02-23 / 16:41:40
0

JUSTIN ÄR RÄDD FÖR ATT HANS FANS BLIR ALLVARLIGT SKADADE!

Justin Bieber kan inte längre uppträda utan att vara rädd för att fans ska bli allvarligt skadade.

Galna Bieber-fans har tvingat "Never Say Never"'s ledning till att sätta ner foten och vägra att boka stjärnan på några arenor eller liknande platser där ståplats är det enda utrymmet.

Biebers livvakt, Kenneth Hamiltion, berättade nyligen för Rolling Stone att han fruktar någon av de unga fansens säkerhet. "Du har en mobb driver och även ifall de 'bara' är små flickor kryper de ovanpå varandra med sina armar och ben, och de blir skadade."

Trygghet och säkerhetsfrågor angående fansens "feber" för Bieber har varit ett problem ganska länge. I april avbröts en konsert i Sydney efter att fans bröt ner er folkmassa och rusade framåt vilket krossade de unga fansen längst fram mot scenen. I december var Bieber tvungen att avbryta en fight mellan fans i Pittsburg då de bråkade över en handduk han slängt ut till publiken.

Justin har själv haft egna "problem" med fans då han var tvungen att fly på en Segway från en grupp flickor som jagade honom innan en kosert förra sommaren i Glendale, Ariz. Väldigt nyligen skickade alltför ivriga fans dödshot till Grammyvinnaren Esperanza Spalding när hon slog ut Justin i Best New Artist-ketegorin. Ryktesflickvännen Selena Gomez har fåttt likadana dödshot från fans via Twitter. (hur sjukt är inte det!?)

Den nya begränsningen kan även sätta stopp för Biebers mindre framträdanden såsom CD-signering som han tidigare fått avboka just pågrund av säkerhetssjäl.

Ledningen har enligt uppgift bekräftats alla sittande platser för Biebers kommande My World Tour i Europa, som drar igång 4 mars i Storbritannien.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: