2011-02-06 / 00:01:30
0

KENNY HAR STORA PROBLEM!

Justin Biebers livvakt är i stora problem.

Efter påstås bli lite överbeskyddande och knuffande en fotograf som försöker knäppa sångarens pic i november förra året, säkerhet man Kenneth Hamilton greps denna vecka, NYPD bekräftar att E! Nyheter. Och den galnaste del-polisen kom till kragen Hamilton rätt framför Biebs!

Vi har alla detaljer om vad som hände ...

MER: The Biebs leds till Super Bowl!

Celebrity fotograf Jason Nicholas berättade sin version av händelserna när det hade hänt och sade att han väntade utanför New York's hotell i London för en icke-närstående jobb, snubblade han på Bieber rubrik till en boksignering och försökte ta en bild. Det är då Hamilton klev in och, per Nicholas, knuffade fotografen, som likvideras åka till sjukhus med lindriga skador.

New York polisen hade inte kunnat lokalisera livvakt till onsdagen, då han tillsammans Bieber till premiären av hans nya film, Never Say Never . Beväpnad med ett foto av Hamilton, poliser från NYPD: s Midtown North precinct ligger honom i Regal E-Walk Theater på 42nd Street och instruerade honom att komma kapitulera på stationen. Han var bokad kl 11:30 den kvällen för en förseelse och ges en framträdande biljettdisk som ålägger honom att inställa sig i domstol på ett datum ännu inte fastställts.

Det fanns ingen omedelbar kommentar från Biebers reps, försök att hitta laywer företräder Hamilton var inte framgångsrik.

Nicholas, under tiden, berättar E! Nyheter som trots att han är helt återställd från den mindre skada han lidit, han är glad att polisen vidtog åtgärder.

"Jag är ledsen att detta skedde på båda sidor, säger han. "Poängen var att pressfotografer ska kunna arbeta utan att bli tagen ... Vi har rätt till arbete och arbeta fritt från våld."

Nicholas säger att polisen var medvetna Hamilton var i stan efter att få ett tips om att han hade varit på inspelningen av The Late Show med David Letterman på måndagen med sångaren .

Efter premiären onsdag, Bieber på väg till en New York Knicks spel, där han utbuad när han uppträdde på Garden's Jumbotron.

Tuff vecka för Team Biebs.


Jag har inte översatt själv utan i Google translete! 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: