2011-07-07 / 14:24:45
0

Justin och Selena vs Kristen och Robert


Vad är den fashionabla paret Justin och Selena Gomez och Robert Pattinson och Kristen Stewart?

Justin kyssa Selena Gomez. Den bilden kommer att vara för lång tid, en av de mest eftertraktade bilder på nätet. Paret har fått en framträdande plats stjäla rätt mycket fokus på alla soaréer, Robert Pattinson och Kristen Stewart, stjärnan i Twilight saga och Conod som "Robsten". Under de senaste månaderna, de unga sångare är de tidningsomslag och tv-program börjar, väl över vampyrer av Stephenie Meyer.

Det är sant att den kommande Twilight filmen premiär i slutet av året och eventuellt Robert Pattinson och Kristen Stewart återuppta regeringstiden av nätverket. Eller inte? Sanningen är att Justin gör ingenting för att klättra steg och varje gång som de flesta andra offentliga. Och Selena Gomez är ingen slöfock, som bland konstiga rykten om en uppståndelse av Hannah Montana, är full av projekt inom musik, film och TV.

Minns ni som var ihop med det första fotografiet av en kyss mellan Robert Pattinson och Kristen Stewart? Tror du att Justin och Selena Gomez är att upprepa samma process som vampyrer i Twilight? Dessa frågor kommer att reagera i tid, men vad försöker vi klargöra en fråga som kanske redan har gjort: vad är den fashionabla par, Pattinson, Stewart eller titel utmanare Bieber-Gomez?

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: