2011-06-17 / 11:57:29
0

Justin " Jag och Kanye West är bra"

Justin var upprörd när området Hollywood Life rapporterade att Justin var orolig för att arbeta med en karaktär så kontroversiellt att det kan skada företagets image obefläckade.

Den amerikanska skvaller webbplatsen sa att Kanye vill samarbeta med Jay-Z och Justin till låten "Watch The Throne", men 17-åringen tackade nej till chansen att bli en del av den mycket efterlängtade album.

En källa som påstår sig vara "nära" till administrering av Justin berättade för Hollywood Life "Justin gillar Kanyes  musik , men är oroat över att alltför många kontroversiella saker gjorda och som skadar hans bild."

De tillade, "Mellan sex skandaler, politiska och avbryter Taylor Swift är Kanye känd som ett geni, men en stor risk."

Trots dessa anklagelser är Justin ansluten till din Twitter-konto att förneka alla dessa rykten och insisterade på att Kanye är fortfarande en mycket god vän och att rapporterna är helt falska.

De 17 åren har han publicerat länken i historien om Hollywood-livet på sitt Twitter-konto ett meddelande som säger, "vissa rykten ... vet inte riktigt var de kom från @ kanyewest och jag är bra. Det här är helt felaktiga ".

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: