2011-06-23 / 13:09:59
0

Paris Hilton om justin


Paris Hilton har äntligen träffat Justin och hon berättar HollywoodLife.com att hon var omtumlad av hans talang och hans mognad!

Paris berättar HollywoodLife.com hon träffade Justin för första gången förra veckan, på en födelsedagsfest för sin chef Scooter Braun i LA "Han är så söt", säger Paris, meddelade i veckan sin split från Las Vegas klubbens ägare Cy Waits .

"Jag träffade honom efter att han utfört [at Scooter fest på Music Box]", säger Paris, som är närvarande huvudrollen i hennes Oxygen tv-serien "The World Enligt Paris." "Det var första gången jag träffade honom. Han var helt trevlig. Han är så söt-en riktigt söt unge. "

Och medan Paris kan vara 30 och Justin 17, säger Paris att hon var oberörd av den 13-åriga åldersskillnaden. "Han är väldigt mogen, mycket mogen och "down to earth"", säger hon.

Åh, och hur hans musikaliska kotletter? "Han är en sådan talangfull grabb", säger Paris av Justin, som utförde sina hits "Never Say Never" och "Baby" i bash. "Han är så begåvad, och han är en fantastisk artist. Jag älskar hans musik! "


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: