2011-06-02 / 17:10:26
0

Selena spenderade sin lediga tid med Justins familj


Selena Gomez är så bekväm med Justin Bieber's familj, att hon till bringade tid ensam med dem i Justins hemstad, Straford, Ontario i Kanada medan han pumpade järn hans gym 1 juni!
Selena Gomez har inte varit med Justins familj så mycket , men idag är Selena själv med Justin's mamma och farföräldrar Justin favorit restaurang, Madelyn's Diner, i Stratford, Ontario medan han klämde in ett träningspass på Anytime Fitness - de är redan som en enda stor,lycklig familj!
"Selena gillade vår hemlagad comfort food med Justin's mamma och farföräldrar,"berättar servitrisen Glynnie McCauley "De kom in i morse vid ca 10 och stannade i ungefär en timme. Justins styv-mamma och hans styv-mammas dotter Amanda, som är 23-år gammal, gick även dem. "
Hon tillägger: "De alla hade det trevligt''. Selena satt bredvid Justin's mormor och mittemot Justin's mamma. De verkade alla väldigt nöjda. Selena var så trevlig. Hon är super söt och även poserade med en av servitriserna för ett foto. "
Selena, har en super passform, men det hindrade inte henne från att njuta av Madelyn bästa mat.
"Selena tog den franska Toast", säger Glynnie. "När Justin är här brukar han beställa poutine, som är en kanadensisk rätt, det är pommes med sås och ost och en jordgubb och banan milkshake."

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: