2011-03-12 / 13:32:08
0

JUSTIN RINGER SELENA HELA TIDEN!


Justin Bieber
är enligt uppgift mycket förälskad i Selena Gomez, han har ringt ringa henne 24 / 7 under sin irländska My World Tour konserter. Han har spenderat timmar på telefonen för att Selena innan varje utställning, rapporterar Daily Mirror .

Säkerhet tjänstemän vid 02 i Dublin har blivit varnade att inte avbryta JB medan han är i telefon med henne. Justin gren också Sel en 3.000 € diamanthalsband och skickat det till henne. "Justin kommer att bryta hjärtan av hans tusentals irländska Beliebers eftersom han suttit i telefon nästan 24 / 7 för Selena under Irland besök.

De har textning, ringer och även tweeting dygnet runt för att hålla kontakten. Han fortsätter att berätta för alla hur mycket han saknade henne. Justin letade efter en present till Selena när han träffade butikerna i början av sin resa.

Han fann en vacker armband med diamanter längs det och tyckte det var perfekt. Även om Justin har plockning en irländsk flicka från mängden för en romantisk låt i alla hans spelningar, är den verklighet han bara har ögon för Selena.

Han är helt älskade upp och han erkände att verkligen saknade henne under Dublin resan. Han försökte få henne att komma över för besöket men hennes åtaganden arbete skulle inte tillåta det. "


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: