2011-03-07 / 22:38:04
0

NSN = EN OSCAR?

Justin Bieber har enligt uppgift imponerat vissa medlemmar av Akademin och hans Never Say Never film ryktas vara en möjlig utmanare vid nästa års Oscarsgala!

Inte nog med Justin's Never Say Never dokumentär brutto 63 MUSD men det har också gjort ett gott intryck till några ganska viktiga personer!

"Du skulle bli förvånad över den kaliber av människor som kom fram till Justin Vanity Fair festen i Sunset Tower, varav de flesta hade sett filmen [Never Say Never] och älskade det, säger en insider till The Hollywood Reporter. "Det talades dessutom om att sätta upp det till en Oscar nästa år i dokumentären kategorin. Folk inser att det inte bara ett barn "film".

Och Biebs minglade uppgift och gjort med stora stjärnor och som pratade med var prat om natten!

Tom Hanks även enligt uppgift erbjöd 17-åringen råd för en framtid i filmen säger, "Bli inte en avtrubbad professionell aktör" och "lycka till dig."

Men oavsett om Justins Paramount Studios film regisserad av Jon Chu kommer att vara en Oscar nominerade är fortfarande långt borta. Sista dag för inlämning är i december.

Men nyheten om att han kunde vara en möjligen har verkligen glada Justin på Twitter!

#NeverSayNever3D in the Oscars?!?! @jonmchu hope you get the recognition you deserve! Never Say Never right? crazy – http://bit.ly/eWNIKk

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: