2011-03-22 / 16:25:23
0

Selena Och Justin = Det Mest Hatade Paret?

Enligt en undersökning bland läsarna av slumpen, Justin Bieber och Selena Gomez är de mest hatade par, på ett betydande avstånd från den andra, som bildas av Penelope Cruz och Javier Bardem. Och ni vet som var på tredje plats? Jesulín och Campanario.

Justin Bieber och Selena Gomez fick 1.862 röster, och blev den mest hatade par av läsarna av Chance. Penelope Cruz och Javier Bardem vann även 1.360 och Jesulín spanska och Bell, 1209.

Trots de ansträngningar som gjorts Selena Gomez för att skapa sympati hos fans av Justin, faktum är fortfarande inte övertygad om läsarna som har deltagit i undersökningen var fatala faller detta par. Av de 5.847 totala antalet röster emot, 1.862 (31,84%) har de två konstnärerna, att bli den mest hatade par Chance.

Penelope Cruz och Javier Bardem inte har levererats och är näst sämst par faller till ett belopp av 1.360 röster (23,27%). Kanske är det hans fejd med media eller säga eller ens vad som kallas hans son, men eftersom dessa spanska gifte sig och flyttade till Hollywood var allt mindre anhängare.

Pallen var klar Jesulín Ubrique och Maria José Campanario med 1.209 röster (20,67%). Fienden i Betlehem och hennes make Esteban Slutför för att övertyga människor trots sina ansträngningar för att förbättra sin image ännu mer krubbor som inte stöder klockan.

Tom Cruise och Katie Holmes inte faller alltför väl med läsarna av slump, och fick 775 röster (13,25%). Skälen? Kanske för kanderade för scener framför media eller excentriciteter av Tom, gillar att äta moderkakan hos sin dotter, men sanningen är att det finns ett par som är trevligt.

Paret har fått färre röster har fungerat som tillförordnad av Brad Pitt och Angelina Jolie med 10,96%. Trots sin filantropi, kan det vara att lämna ha lämnat Jennifer Aniston gjort och ingen pojkvän, men ännu mindre hatade par av fem förslag som fick 641 röster.

Hahahhahahahahahaha jag fick VÄRLDENS största skrattanfall när jag läste artikeln!
Hahhaha förlåt om det låter dumt men serriöst de mest hatade?

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: