2011-03-30 / 21:58:52
0

Somebody To Love Kommer Att Finnas Med På "Europa FM"




Europa FM Disc Collection anspråk på att vara den mest efterlängtade av säsongen. Varje år i mars Internet blir en bikupa för att försöka lista ut vilka låtar jag komponerar. På auktion tisdag 22 mars!

Upptäck alla de stora låtarna, inklusive Europa FM 2011 Disc
Europa FM The Disco, sammanställningen med de bästa pop rock och med idag, öppnar i april varje år för att leda listan över sammanställningar över mest sålda musik idag. Rankas som den bäst säljande sammanställning och i sin tur mest delas över nätverket. Många sidor, länkar och kommentarer speglade accepterat att denna sammanställning finns på marknaden, som redan har nått sin fjärde upplaga.
Europa FM 2011 Disk omfatta 38 träffar som dag efter dag införs, tjänar som soundtrack och spänningen till nästan 1.500.000 lyssnare. Europa FM 2011 CD kommer att bestå av en dubbel album: det första har de bästa internationella musik framförd av Britney Spears, Bruno Mars, Katy Perry, Rihanna, Mohombi ... och den andra skivan samlar det bästa av musiken sjungit i kastilianska Shakira hand, Fito & Fitipaldis, Macaco, Melendi, Dani Martín, The Postal Service ...

Den 22 mars kan du hitta den i din lokala butik och spela in musik stora Internetportaler.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: