2011-05-09 / 19:52:22
0

Justin Bieber Är En Bortskämd Snorunge


Justin Bieber har, som Starlounge tidigare rapporterat, haft en biroll i den populära tv-serien ”CSI”. Han spelar i serien rollen som en kriminell ungdom, och nu avslöjar ”CSI”-kollegan att han inte heller i verkligheten uppför sig exemplariskt.

Sångaren anklagas inte för att ha gjort något olagligt, men skådespelerskan Marg Helgenberger säger i en intervju i fransk radio att Justin uppträdde barnsligt under inspelningen och gjorde ett par riktiga bus.

— Jag borde egentligen inte säga det här, men han uppförde sig på många sätt som en snorunge. Han var väldigt trevlig mot mig. Men han låste in en av producenterna i ett skåp och han körde sin knytnäve igenom en tårta som stod på skådespelarnas bord, säger hon till radiokanalen Europé 1 enligt sajten radar Online.


Den 52-åriga tv-stjärnan fick också frågan om hon tror att Bieber fick skådespelarrollen på grund av sin talang eller för att tittarsiffrorna skulle öka. Frågan fick henne först att himla med ögonen, men hon svarade sedan diplomatiskt:

 

Justin Bieber var inte dålig-dålig. Men han hade ju aldrig skådespelat tidigare… Han är bättre än man skulle kunna tro.


Nyligen uppförde sig Bieber även aningen barnsligt på en flygtur på väg hem från Sydney. Han ska bland annat ha vägrat att sätta sig på sitt säte, trots att flyget var på väg att lyfta, och blev då tillrättavisad av en flygvärdinna.

Hon börjar prata om JB minut 3:30


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: