2011-05-21 / 11:48:33
0

Nästa stopp - Syd amerika

För några veckor sedan, Bieber meddelade Justin via Twitter att han kommer att turnera i Sydamerika i år, väcka förhoppningar om många fans i Peru, rapporterar Peru.21 .

Några dagar senare bekräftade Bieber att Argentina, Chile och Brasilien var på turné, men lämnat möjligheten öppen att Peru skulle också ingå. "Jag ser dig, Brasilien, Argentina och Chile, och alla ni där nere!" Skrev Justin. Det har nu bekräftat att Peru kommer att ett stopp på den kanadensiska sångerskan sydamerikanska turné, och hans besök kommer att äga rum i september. Lokalen är ännu inte bekräftat.

Justin Bieber har nyligen avslutat den första delen av sin världsturné med ett besök nyligen i Japan, där han sjöng för fans som blev offer för den jordbävning som ödelade nationen i mars. Trots att flera gruppmedlemmar var ovilliga att följa med honom av rädsla för radioaktivitet, ville Bieber att uppfylla drömmen om att hans asiatiska fans.

För nu kommer sångerskan att ta ett par månader bort, sedan börja förbereda för hans besök i Sydamerika.

Konstnärens chef, Scooter Braun bekräftade genom sociala nätverk.

"Förra visar den första delen av" My World Tour "... Sydamerika kommer att bli nästa ... Men för nu, låt oss göra en kort paus", skrev han på Twitter efter att ha lämnat Tokyo.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: