2011-11-11 / 17:07:00
0

Justin och Selena bodde på lyx hotelet "Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel" Paris



Justin Bieber och Selena Gomez bodde på Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel under sin resa till Paris, Frankrike - och det även hade utsikt över Eiffeltornet ! Selena Gomez hade kärleksfullt stöd under Justin och hans kampanjer resa till Paris, Frankrike den här veckan - och i sin tur behandlas Justin henne som en prinsessa!

Enligt HollywoodLife.com, Justin och Selena hålad upp i $ 1100 för en natt på takvåningen i det vackra Paris Triumfbågen hotellet för sina fyra nätter."Justin och Selena stannade i den vackraste takvåning med utsikt över Eiffeltornet.

"Detta var det perfekta sviten för dem eftersom det är så romantiskt!" säger en insider . Inte bara Penthouse Suite har en fantastiskt utsikt över Eiffeltornet, rummet innerhåller också balkong, minibar, stora terrasser med utsikt över centrala Paris, ett vardagsrum och ett sovrum med en king size-säng.

En annan källa tillägger: "De har aldrig lämnade rummet när de återvände till det och brydde sig inte om room service, men de gånger de sågs tillsammans var de alltid väldigt artiga och väldigt trevliga mot personalen."

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: