2011-11-27 / 18:01:55
0

justin spenderar thanksgiving med selena


Justin tillbringade sin Thanksgiving med flickvännen Selena Gomez i sin hemstad tillsammans med Selena familj i Texas.

Enligt källor stannade Justin och Selena tillsammans på hemmet och var även fläckiga ut leker på gatan och göra matinköp på lokal Kroger för några sista minuten Thanksgiving objekt.

Paret slog också upp en lokal biograf "Magnolia Theater" att fånga en visning av Twilight: Breaking Dawn! med kompis Alfredo Flores.

Frank Taylor Grön

Här är vad som hände igår kväll!


Mina vänner och jag gick ut för Pinkberry och vi vände in i en stadsdel att vända. När vi vände såg vi två personer om i mitten av gatan. De reste sig och sprang, och killen sprang tillbaka in i vägen för han tappade något. Då flickan hoppade in i hans armar och bredbent omkring honom, och de började makeout, eller vi tror att de kan ha gömt deras ansikten.

Så vi körde upp till dem och stannade och katt kallade dem (urban dictionary det ) När vi gjorde det, de stannade och tittade på oss och det var då vi insåg vem det var ... ... ... Freakin Justin Bieber och Selena Gomez. Så vi sortens bara stirrade på varandra som 3 sekunder och sedan vi flippade ut! Vi inte visste om vi skulle be om en bild eller vad, så vi bara skrek och skrek och körde runt kvarteret. När vi gick tillbaka för att be om en bild de hade redan gått in

Men för att kunna se dem i natt var så häftigt, och de var verkligen super söta!


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: