2011-09-18 / 16:57:50
0

justin älskar demis skiva "unbroken"



Demi Lovato blev en komplimang för "Unbroken" och hennes album har inte ens kommit ut ännu. Scooter Braun, Justins chef, har gett några ganska höga betyg för sin musik och han är känd som en tuff kritiker. Medan albumet kommer ut om tre dagar, så kan kändisar och deras chefer lyssna före utgivningen och ingenting annat än positiva märken hörs.

Underhållningsindustrin i toppen är liten. Så det är uppenbart en värld av Justin och Demi Lovato är anslutna med deras gemensamma vän Selena Gomez. Det skulle inte vara förvånande om Selena Gomez var en vän som initierade en möjlighet för Justin Biebers chef att höra spår. Den unga starlets hängde ihop på Utmärkelsen och det visar sig att möjligheterna är så enkla så att man kan be om en kopia.

Scooter BraunAccording till Scooter Braun, hans första lyssning på det nya albumets låtar kan beskrivas som "helt fantastiskt." Ge Demi Lovato äran för musiken, det verkar så att han är ett fan av hennes låtar och hans ord uppmuntrade fansen.

Med den publicitet kring albumet, är fansen definitivt medvetna om att albumet är på väg. Ändå är det verkliga testet och den positiva musiken hörs. Att dela spår, Demi Lovato vinner över fansen genom att låta dem lyssna på musik. catchy och så full av känslor, det är omöjligt att gå därifrån och inte köpa en kopia

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: