2012-09-20 / 13:46:10
0

Mer Om Animerade Filmen "The Great Migration"

För några månader sedan skrev ju jag att Vanessa kommer att göra rösten till en animerad film. Nu så har det kommit ut lite mer fakta om den filmen,

Big Time Rush medlemmarna Kendall Schmidt, Logan Henderson och Pretty Little Liars 'Ashley Benson i en teen-vänlig rösterna för den stora migrationen, en animerad film från det nybildade CMI Entertainment.

Dessutom kommer gruppen låna sina röster till en original soundtrack att följa filmen.
Kevin G. Schmidt (Fullt hus I, II) kommer också att vara med.
"Idén till den stora migrationen kom till mitt inkorg via veckobrev från en alternativ läkare jag följer i Chicago," Schmidt säger. "Filmen kretsar kring en grupp tecken som stöter en muterad rovdjur hotar att förstöra balansen i sin miljö."

Tisdale har länge lånat sin röst till animering som en serie regelbundna Disney Channel Phineas och Ferb, medan Hudgens tidigare uttryckte ett tecken på Seth Greens vuxen tecknade serien Robot Chicken. Detta blir den första animerade projekt för Kendall Schmidt och Henderson.
Projektet kommer att markera CMI Entertainments första försök att producera en film med pre-visualisering som syftar till att skapa högkvalitativa animeringar under nuvarande marknadspris.

"Vad vi hoppas uppnå med den stora migrationen är den mest effektiva animerade berättande utan att offra konstnärliga vision eller kvalitet", säger CMI Michael Cammarata som citerar Timur Bekmambetov som sin mentor och inspiration för projektet. "Om rätt partners är ekonomiskt och kreativt på samma sida, tror jag projekt kan föras från idé till verklighet snabbare än någonsin tidigare."
Filmen förväntas börja produktionen 1 november.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: