2013-04-23 / 20:59:05
0

Justins Nya Tatuering

Justin Bieber firade Sverigedebuten med en ny tatuering.

Sent i natt skapade en svensk tatuerare ett tigerhuvud på popstjärnans arm.

När världsstjärnan sedan lämnade hotellet vid 20-tiden i kväll visade det sig att det handlade om två tatueringar.

– De höll på ända till klockan 8 i morse, säger en uppgiftslämnar

 Bieber valde samma tatuerare som Zlatan.

Så sent som i helgen visade Justin Bieber, 19, upp en ny tatuering. På bilder från ett fanmöte i Köpenhamn syns en kojfisk på Justin Biebers underarm.

Men flickidolen har inte fått nog.

Sent i natt ska Bieber ha firat sin första Sverigespelning genom att pryda sin arm med ännu ett konstverk, sin fjortonde tatuering.

Men när världsstjärnan lämnade Grand hôtel vid 20-tiden i kväll visade det sig att han även gjort en femtonde. Förutom ett tigerhuvud på överarmen pryds också vänster handled av en ny tatuering.

Fria drinkar i väntan på Bieber

Enligt uppgifter till Nöjesbladet begav sig en tatuerare från East street tattoo på Södermalm i Stockholm till Grand Hôtel efter Justin Biebers spelning i Globen. Där fick han vänta i hotellobbyn och serverades fria drinkar i väntan på att stjärnan skulle ta emot honom.

– Det var för bra betalt för att tacka nej till, säger Nöjesbladets uppgiftslämnare, som även berättar att Bieber bestämde sig för att tatuera ett tigerhuvud på sin arm.

Jobbade hela natten

Och tatuering tog hela natten att färdigställa.

– De skulle ha blivit klara vid två i natt, men höll på ända till åtta i morse, säger en källa.

När Nöjesbladet når East street tattoos grundare Isak bekräftar han att studion har tatuerat den kanadensiska popstjärnan till tidigt i morse.

– Ja, det är ju lite därför tatueraren är hemma och sover nu, säger Isak.

– Det var lite roligt för vi hade råkat dra ut sladden till telefonen så det kom ett cykelbud med ett meddelande från Grand Hôtel om att de ville att vi skulle ringa upp.

Vad kan du berätta om motivet?

– Vi berättar aldrig något om våra kunder, eller vilka tatueringar de vill ha. Det är upp till dem själva att berätta. Men jag kan bekräfta att vi tatuerat Bieber i natt.

Kan tvingas böta 50 miljoner dollar

Men någon bild från nattens sena jobb på Grand Hôtel lär inte dyka upp. Enligt Nöjesbladets uppgiftslämnare fick alla inblandade skriva under ett kontrakt som gör att de kan tvingas böta 50 miljoner dollar, motsvarande drygt 340 miljoner kronor om några bilder från Justin Biebers hotellsvit skulle läcka ut på nätet.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: