2010-08-06 / 19:51:24
1

JUSTIN ÖVERRASKADE ETT UNGDOMSLÄGER!

Kommer ni ihåg detta inlägg?
Här kommer en artikel från det (översatt i Google translete)

En grupp Seminole High School studenter fick en överraskning idag - 16 år gamla pop wunderkind Justin Bieber , utkommit en Orlando show visade upp på en församling.

Justin Bieber , som utförs på Orlandos Amway Arena under en utsåld konsert onsdag kväll lade skolan med en $ 5.000 donation från Best Buy och den Grammy Foundation. Pengarna kommer att användas på skolans musik program.

Han hade en musikälskande publik : Eleverna på Sanford skolan var där som en del av en sommar lägret .

" Studenterna hade ingen aning om jag skulle komma , och det var kul att helt överraska dem ", Bieber sade i ett uttalande. "Jag var intresserade av möjligheten att samarbeta med Best Buy och den Grammy -stiftelsen för att höja medvetenheten kring viktig orsak utbildning finansiering musik i skolorna. Jag pratade med elever om att bedriva sin passion för musik och uppmuntra dem att fortsätta göra vad de gör . "

Programmet bygger vidare på den Grammy stiftelsens stöd av musikundervisning genom att samarbeta med Best Buy's filantropiska insatser och Best Buy Mobile resurser. Genom dessa ansträngningar , det bästa köpet Children's Foundation har lovat nästan $ 1 miljon i fonder och i natura tjänster i riskzonen musikprogram i skolorna över hela landet.

"Det var fint att verkligen bedöva barnen med en överraskning utseende från Justin Bieber , säger Best Buy Mobile president Shawn Stone . " Justin är en inflytelserik musiker och förebild , och att ha honom delta i detta fall visar betydelsen av att stödja musik och konst utbildningsprogram i skolor och den positiva inverkan musiken har på dagens ungdom. "

Bieber speciella utseende var en del av en veckolång fest för Best Buy Mobile i Orlando området. Best Buy Mobile milstolpe 100. butiken öppnade onsdag kl Seminole Towne Center Mall , som ligger nära skolan


Postat av: Anonym

sv. yees, den har premiär 1 april i sverige. men dom har ändrat och jag har inte ändrat i inlägget bara !

2010-08-06 @ 21:32:40
URL: http://torpenbergs.blogg.se/
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: