2010-07-07 / 00:08:51
0

EN INTERNET SKOJARE FÖRSÖKER ATT FÅ JUSTIN TILL NORKOREA!


Om internet skojare får som de vill, kommer Justin att uppträda i Nordkorea som leder för närvarande en online-omröstning på Justin's My World Tour hemsida, där Justin's fans får välja vilket land han ska resa till. Justin satte inga gränser och naturligtvis tog webbaserade bråkmakare fördel av att han litar på fansen.


Användare av webbplatsen 4chan-en inflytelserika Internet hemsida såg till att Nordkorea fått över en halv miljon röster, och flyttade NK från 24:e plats till 1:a plats.

Med tanke på att nästan ingen i Nordkorea är tillåten till Internet och landets restriktiva media ger troligtvis inte sitt stöd till Justin, då är det ganska osannolikt att någon av dessa halv miljoner röster kom från verkliga nordkoreanska medborgare.


Oavsett rösterna, så kommer nog Nordkoreas diktator Kim Jong Il och Justins turnéledare att komma överens om en sak: Justin kommer helt säkert inte att lägga till Nord korea till sin världsturné.


Detta är inte det enda internet har gjort för att lura Justin nyligen. Under helgen bröt sig hackare in på Justin's YouTube-videor och la in falska artiklar om att han dött i en bilolycka.


Ryktena spreds så mycket  att Justin själv tog upp det genom att twittra om det. "Får ta mig tid att svara på några galna rykten ... Jag är inte död," twittrade Justin på sitt Twitter-konto. "Jag var tvungen att kolla upp det här ... men det visar sig att jag lever."

Källa: justindrewbieber




Hatar alla Bieber haters kan dom inte bara gå och skaffa sej ett liv?

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: