2010-07-17 / 01:46:03
0

JUSTIN ÄR RIKITIGT KÄR!

Låter som någon verkligen försöker att hålla jämna steg med Kardashian! För några månader sen, myste Justin och Kim på en Caribbean photoshoot, och sedan återigen i Vita huset.

Justin och Kim svor på att de bara var vänner, men efter en Pinkberry dag i LA, hävdar källor att JB önskar det var mer! "De har en riktigt oskyldig flirt på gång, som hon tycker är söta och ofarliga", säger en källa till Showbiz Spy.

Men för Justin, är det en hel del mer: "Justin försöker vara som en 'man' när han sms:ar eller talar med henne," sa källan. "Hon är smickrad och låtsas ta honom på allvar. Vid denna fotosession när han höll hennes hand i vattnet, fick han för sig att han var en 'man'. Han är riktigt kär."

Så, hur Kim ser det? Har hon hardcore Bieber Fever? Mmmm, inte så mycket. "Kim gillar att skämta med en hel del. Hon kommer att fråga honom om han är otrogen mot henne, och liknande," sade en källa. "Hon vet att Justin tar det mer allvarligt, men hon skulle aldrig göra något för att förnedra honom eller låta honom känna dum. Hon minns hur det var att vara 16 och vara kär i någon äldre."

Beliebers kanske tycker hon är galen, men de är 13 års mellanrum, så det är ganska förståeligt att hon inte helt nere i Justin. Men åtminstone är hon trevlig. Men har hon sönder våran Justins hjärta? Det finns en hel Bieber armé som kommer efter dig då, Kim! Och för dig, Justin? Prova några flickor din egen ålder...

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: