2010-07-17 / 01:47:56
0

JUSTINS FILM BEKRÄFTAT!

Ett manus liknande Eminem's 8 Mile är på gång för tonårssensationen Justin Bieber!

När Justin Bieber uttalade sig om sina skådespelar drömmar bara tre månader sedan, kunde han inte ha vetat att hans önskan skulle bli sann. Men gissa vad Beliebers? The Biebz är på väg att bli en filmstjärna!

Hollywoodlife.com kan exklusivt bekräfta att ett manus som liknar 2002 filmen 8 Mile är på väg - och inte nog med det, den är snart klar! "Just nu finns det inte ett helt färdigskrivet manus men, precis som Eminem så kommer Justin vara med!" säger en insider.

Bieber uttalade sig först om sin önskan om att vara med i en film till Teen Vouge i April, berättade för tidningen "Vi försöker sätta upp en film till mig i nära framtid - Den kommer likna historien om hur jag blev upptäckt - nästan som min egen version av 8 Mile."

Om Justins film kommer att likna hans liv, kan ni förvänta er att se Biebs avslöja hans ensamhet som han växte upp med en ensamstående mamma, hans tuffa liv på gatorna i Kanada och hur han promotade sig själv på YouTube, Om hur Usher och Justin Timberlake 'slogs' om den unga sångaren....

Woow fett coolt!

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: