2010-11-06 / 12:54:44
0

JUSTIN OCH HANS HÅR ERÖVAR VÄRDEN!


Med 6 miljoner skivor sålda världen över och 1 miljard YouTube åsikter, de har snabbt etablerat sig som en av de mest framgångsrika pop-musik duos genom tiderna, rätt upp där med Sonny & Cher, Donny & Marie och Hall & Oates.

Vi pratar naturligtvis om tonårsidol Justin Bieber. Och hans helt fantastisk hår.

Bieber och hans hår har samma födelsedag: 1 mars 1994. Att växa upp precis över Lake Erie i den lilla kanadensiska staden Statford, Ontario, kom de att älska hockey och Caramilk godis.

Deras musik karriär började ta fart för tre år sedan, när amatör videor av Bieber och hans hår uppträda i en lokal talangjakt, på gathörn och hemma började inredningar upp den typ av allvarliga YouTube åsikter vanligtvis reserverad för riktigt roligt katter eller människor som stick Mentos i liter läsk.

Klippen av Bieber och hans hår sågs av talangscout Scooter Braun, som förde dem till kännedom R & B superstjärna Usher. Med hans hjälp, landade Bieber och hans hår ett skivkontrakt med Island Def Jam Music Group.

I en slug marknadsföring flytta, var deras debut släpptes i två omgångar, flera månader. Musiken var samtida tuggummipop med hip-hop smak kristaller, medan texterna brottats med stigande hormoner och valp-love förvirring.

Det första albumet, "My World" kom ut i november 2009. Den sålde 1 miljon exemplar i USA ensam och drivs på av de 20 bästa singlarna "One Time" och "One Less Lonely Girl".

Det andra albumet, "My World 2.0", kom ut i mars. Det var ytterligare en miljon-säljare staplas med flera träffar, bland annat "Baby", en Top 5 smash featuring ett gästspel av en annan dude med coola hår, rappare Ludacris.

I slutet av 2009 var Biebermania når Fever Pitch, till synes sparkade upp ett snäpp varje gång Bieber gjorde en av hans signatur hår flips.

Duon var tvungen att ringa upp ett framträdande på ett köpcenter i Garden City, NY, efter tusentals fans mobbad scenen. Några månader senare upphävde polisen ett framträdande av Bieber och hans hår i Australien efter flera fans skadades när folkmassan bröt igenom säkerhetsbarriärer.

Mitt i den skenande internationella smickret, det finns tecken på att framgång kan vara tär på förhållandet mellan denna 16-åriga prinsen av pop och hans sandiga blond "göra.


Som alla gånger jag har skrivit så är också texten ovanför översatt i Google Translete!

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: