2010-11-07 / 22:09:04
0

JUSTINS FILM KOMMER ATT HA MYCKET STARKT BUDSKAP!

Justin Bieber satte sig med MTV för tala om hans upp kommande film Never Say Never som kommer ut i februari 2011. Han nämner att hans film kommer att ha ett mycket starkt budskap och inspirera unga människor att inse att himlen är gränsen. Justin säger att det kan finnas en massa människor runt dig som kan avskräcka dig och berätta att du inte kan göra något. Han säger att vad än ställer dig in på kan du göra det, att det inte finns några begränsningar endast din beslutsamhet och kör så länge du håller Gud först och är säker.

 

Nyligen har Justin Biebers varumärke fortsätt att expandera, snart kommer fans att kunna kela med Justin Biebers pyjamas, sov tröjor sov shorts, linnen och capris med hans bild på eller andra Bieber saker. Man kan förvänta sig att den dominerande färgen i raden kommer att vara lila, sångarens favoritfärg och inget fan kommer behöver vänta länge på att produktionen ska börja starta snart.

 

Det blir också en linje med nagellack som kommer ut snart och en Justin Bieber docka ute före jul. Hans varumärke kommer att expandera mer under 2011 med en bok, videos och naturligtvis hans nyligen avslöjat linje med parfym för flickor som dem kan bli galna över.

Källa: www.bieberfever.se


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: