2010-09-22 / 21:26:56
0

EN TILL ARTIKEL OM JUSTIN I MSN.SE!

Justin Bieber är poppis i alla åldrar. Den 16-årige tjejtjusaren besökte en Hooters-restaurang i Edmonton i Kanada i söndags och ställde upp på ett idolfoto tillsammans med fyra yppiga servitriser.

Hooters, som är slang för bröst på engelska, är en populär restaurangkedja bland män. Inte minst tack vare konceptet som går ut på att anspela på servitrisernas kvinnliga behag.

Om Justin kom till Hooters för att se på storbröstade servitriser eller kalasa på djupfriterad mat är okänt, men klart är att tjejerna i personalen var glada över att se honom. De lyckades till och med övertala popstjärnan att ställa upp på ett improviserat sångnummer.

— Han sjöng en serenad för tjejerna. Justin och gänget var supertrevliga, riktigt underbara gäster. Inte alls krävande eller så, berättar servitrisen Tania Biggar för lokaltidningen Edmonton Sun.

Som Starlounge tidigare berättat ryktas Justin ha ett nytt kärleksintresse i sångerskan Jasmine Villegas. Låt oss hoppas att hon inte är typen som har lätt för att bli svartsjuk...


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: