2010-09-16 / 18:32:10
1

JUSTIN NÄMNS 60 GÅNGER PÅ TWITTER!


Fans av Justin Bieber , den kanadensiska tonåren pop känsla som blev känd via video han postat till YouTube är tweeted 60 gånger per sekund och använder tre procent av Twitter infrastruktur, enligt USA: s bloggare Dustin Curtis .
I juli meddelade YouTube att Bieber hade blivit den stjärna av de mest visade video - av "Baby (feat. Ludacris ) ", från hans andra album, My World 2,0 - I sin fem -åriga historia , som hade sett Över 245 miljoner gånger . I början av september hade den siffran ökat till 316 miljoner. Google har också medgett att ha blivit konsumeras av " Bieber feber ", med 16 -åringen regelbundet överst sökning ranking på webbplatsen. Nu verkar det , är Twitter upplever samma nivå av intresse för den unga sångerskan från Stratford , Ontario. Av en svindlande 65 miljoner Tweets per dag, tre i varje 100 poäng Bieber . Den Oberoende Tidningen har rapporterat Curtis som citerar en icke namngiven Twitter anställd: " När som helst använder Justin Bieber 3 procent av vår infrastruktur. Racks av våra servrar är tillägnat honom. " Bieber har en massiv Internet efter , består nästan uteslutande av unga tonårsflickor . Men genererar sångaren också höga motvilja från Internet-användare som inte kan stå honom. Den tonåring har utsatts för ett antal online- upptåg , bland annat en berättelse tidigare i år att han skulle genomgå ett könsbyte och ofta upprepade påståenden att han har kommit ut som bög. Även nyligen , så kallade "icke- Beliebers "eller" Bieber -skeptikerna "riktade en omröstning på sin officiella webbplats som tillät fansen att rösta för hans nästa turné plats . De upptåg ledde till Nordkorea vinna!

Postat av: ab

du får mer än gärna ha dina åsikter, men jag bryr mig helt ärligt inte. tycker jag inte om er så tycker jag inte om er, ingen idé att ens diskutera det. jag har fått en uppfattning om ert "gäng", ungefär samma uppfattning som alla andra fått. bryr ni inte er om det så är det toppen för er, men ingenting kommer att sluta. lycka till

2010-09-16 @ 19:08:48
URL: http://angelicaeva.blogg.se/
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: