2011-04-28 / 00:49:49
3

Är Justin Och Selenas Förehållande Sant Eller Falskt

Vi har alla våra egna åsikter. Om du är ett stort fan/suport för Jelena så är det ditt val att läsa eller inte läsa. Vi tvingar dig inte att läsa igenom allt som kommer komma nedan, men det är bra om du gör det. Vi visar en poäng.

Du behöver inte läsa något du inte vill. Vi är bara med detta i ett annat perspektiv i stället för "perspektiv " av människor som gör pengar på "Jelena paret" och perspektiv av Jelenators att säga då att justin och selena är perfecta då dom är tillsammans osv.
Hat från Selenators och hat från Beliebers som tror att vi måste "respektera Jelena." Vi klagar dock inte " Det är faktiskt roligt, för till skillnad från de flesta Selenators eller Jelenators, respekterar vi alla åsikter. Även om du 100% håller med oss. Plus, vi älskar att bevisa dem att de har fel. Hela bloggen är baserad bevis och all sanning. Och om du faktiskt ta ett annat perspektiv, i stället för att vara besatt av din egen tro, kommer du att inse att det vi säger faktiskt är vettigt. Vi går fram och tillbaka med dessa människor eftersom att vi är fast beslutna för varje enskild person i Twitterverse att de ska tro oss när vi säger Jelena är lika falskt som en tre dollarsedel och både Justin och Selena är fejka Jelena90% av våra läsare tror oss när vi säger Jelena är inte verkligt, då har vi de 10% som bor hata och vara i förnekelse mot våra inlägg. det här inlägget, går detta inlägg ut till alla. Detta går ut till folket i förnekelse.

“One less lonely nytt år”

Du vet vi var tvungna att börja med nyår 2010. Om du inte känner till det var Justin och Selenas nyår 2010 i Times Square tillsammans bollen falla ceremonin och uppträde inget mindre än one less lonly girl. justin började sjunga och Selena bara typ satt där och tittade pinsamt ända till slutet. Hela tiden satt hon bara och log och såg sig omkring som "Åh, barn.De sjunger darnedest saker!" Om du aldrig har sett föreställningen, kanske du vill ta en titt.

Justin såg väldigt äkta ut under det uppträdandet och såg ut som att han hade det roligt, och bra .Selena såg ut som hon försökte för hårt. Visst, det var snällt av henne att komma ut där, men sättet hon tittade på honom var som om han var en liten bebisPlus så gick Justin runt med sin brutna vrist och allt. Låt oss hoppas att hon inte krossa hansstolthet för mycket. Men hon stod upp och började dansa och sjunga med. Vet inte varför, men hon gjorde det och det såg besvärligt ut eftersom att hon var lång bredvid honom.

Vi tror att han verkligen gillade henne på den tiden. År 2009 hade han haft ett par intervjuer innan där han skulle säga att hon var "bara söt" men han tyckte inte om henne. Detta resultat var nog då när han började gilla henne, eftersom direkt efter att de blev ett rykte så började de umgås och plötsligt blev de " bästa vänner ". 

Hoppa till 6:53 och lyssna samtalet. Intervjuaren går "Vem är den nummer 2 väljare?" och Justin säger: "Jag tycker Selena Gomez är söt. Men jag tycker inte om henne. Jag tycker att hon är söt, jag tror hon är en sötnos men... "Och så började de prata vidare för att prata om vad som kan hända mellan dem i framtiden. (Denna video var postat 29 sep 2009. måste haft sagt det någon gång innan det datumet).
senare 2009 var Justin precis överallt och pratade om Selena om  hur han inte "gillar" henne, han tyckte bara att hon var söt. Men jag tror att både du och jag vet att Justin hade lite av en crush Ms Gomez. Även om runt den tidpunkten Selena egentligen inte brydde sig. Innan Justin enorma explosion av berömmelse förra året då Selena inte var någonstans och talade om Justin trots att hon förmodligen visste att Justin hade en liten crush henne, tills ...
VÄNTA LITE! Låt gå lite längre tillbaka före det här datumet började.

Selena Gomez’s DRÖMDE UT HÖGT.
Detta är ärligt talet, den förvirrande delen. Det förvirrar alla, inklusive oss.

Men, vem har sett Selena'sDream Out Loud" bakom kulisserna video?
Kanske har du inte men här är en skärm skjuta av en av de skärmdumpar.

Överraskning, nu titta på det.. Det är en Justin Bieber klistermärke. Varför i hela världen skulle de zooma in på det? Kanske var det zoomade in syfte? Vad jag finner lustigt nog, det var kring den tiden Justin förmodligen hade något speciellt med Ms Villegas. Så det faktum att Selena har hansklistermärke är bara förvirrande för mig.

Nu var detta ett tag sedan, innan de började tänka varandra i flickvän / pojkvän sätt. Och långt innan de började även umgås en hel del.

Nu.. vem skulle säga till kamera mannen att zooma in sin egna  mobiltelefon? Kanske, Selena själv? Kanske, kanske inte. Men möjligheten skulle kunna vara ..

Selena scen mamma.
Nu, när en kändis har en chef är det inget ovanligt. Men, när kändis chef är deras mamma, säger det en hel del. Det  säger att "din mamma är en scen mamma". En scen mamma är någon som driver deras barn så de ska bli berömda.

Detta kommer till oss som någon överraskning. Selenas mamma, ville Mandy Cornett ville också vara en berömd skådespelerska, men lyckades inte. Mandys önskan att bli en berömd skådespelerska måste ha något att göra med varför Selena är känd idag. När du har en scen mamma som råkar vara din chef, har du inte precis en hel delutrymme för att göra dina egna beslut. Selena gör vad Mandy vill. Lita på oss när vi säger att Mandy är den typ av person som vill ha berömmelse. Så det borde överaska dig med att Selena träffade Justin genom hennes mamma från ett samtal från Justin egen chef, Scooter. Det verkar som Jelenas "folk" är i grunden kontroll över hela sitt liv. inte undra på att dessa tonåring kändisar verkar förlorat. Selena visste faktiskt vem Justinvar ett år innan han blev känd. Men de var fortfarande "bror och syster så hon skulle aldrig tänka honom på det sättet. "
Okej. Går vidare.
- tills...Dom började "dejta" varandra.
Oktober var då när allt blåste upp för Justin och Selena. Selena var överallt hon började fråga om Justin, och hon var bara att hålla sig till henne samma lilla linje. Säger samma saker, om och om igen. "Han är som min lillebror!" "Han ären tönt!" "Han är liten!" Överallt. Varje intervju, varje fråga, samma svar. Detta gick genom hela oktober och november.

han är en tönt ’ – Oktober 1st, 2010.

han är liten.’ – Oktober, 14th 2010.

‘Han är som min lille bror!’ – Oktober 18th, 2010

(Notera hur Selena svarade snabbt på detta meddelande Ellen gjort, och hennes reaktion var falskt. Hon såg ut i publiken också rätt när hon sa "Va?" Det såg inte riktigt ut. Förmodligen planerat från hennes folk, hålla det nekt)

Klicka HÄÄÄR om ni vill läsa själva



Litte av det är från www.thefanofjustinbieber.blogg.se

Postat av: Anonym

tkr bara att det är patetiskt att de lägger när så mycket tid på nånting de inte vet ett dugg om, de känner inte de ens och kan inte läsa dems tankar. De gör bara så att Selena får mer haters vilket hon inte förtjänar. man borde respektera deras förhållande och inte lägga sig i så mycket. De skulle bli mycket lättare för de då, och de kanske skulle prata om det mer öppet

2011-04-28 @ 13:41:27
Postat av: lovisa

allt bra?:D

2011-04-28 @ 13:55:28
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Bodypalace

falskt som hela hollywood är!

2011-04-28 @ 14:13:45
URL: http://bodypalace.blogspot.com
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: