2011-04-13 / 16:43:23
0

Bieber Mania = Suceé



Xenon Pictures har meddelat att DVD-utgåvan av den populära Justin Bieber film "Biebermania!" Den mycket eftertraktade dokumentär om Justin Bieber producerades och regisserades av filmaren Thomas Gibson ("Brev till president", "E! True Hollywood Story") och anländer på DVD 17 maj.
"Biebermania!" använder exklusiva intervjuer, aldrig tidigare sett bilder och sällsynta klipp att berätta historien om den sensationella explosionsartade ökningen av Justin Bieber. Från hans första YouTube-video där han upptäcktes av chef Scooter Braun, att hans möte med Usher som lanserade Bieber till en platina-säljande artist och konsert fenomen. Filmen ägnar särskild uppmärksamhet åt Justin Biebers särskilt förhållande till sina fans, avslöjar insikter om hur hans bild var formad på sociala nätverkssajter som Twitter och Facebook och varför folk har anammat Bieber och gjorde honom till den största popstjärnan i världen.
Hjordar av lojala Justin Bieber fans har redan börjat diskutera releasen av "Biebermania!" på Twitter och stora återförsäljare över hela USA och Kanada är bråttom att fylla order att ha DVD på sina hyllor med 17 maj.
Med februari utgåvan av "Justin Bieber: Never Say Never", som drog in över $ 88.000.000 i världen biljettintäkterna till i dag har Justin Bieber berömmelse höjden från nätet musikvideor och platina säljande sånger till film och TV med samma häpnadsväckande popularitet. "Biebermania!" är den första hög kvalitet DVD-utgåvan följande Biebers biljettintäkterna framgång.
Xenon Pictures är en oberoende film-och mediedistribution företag specialiserat på framkant städerna dramer och populära independentfilmer ofta förbisedda av mainstream Studios.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: