2011-04-20 / 18:09:25
1

Big Time Rush Vill Göra En Duett Med Justin




Killgruppen har även tidigare arbetat på samma faktura som tonåringa hjärtekrossaren i Amerika och skulle älska en möjlighet att befästa sin vänskap i studion och göra en låt tillsammans.

Pojken i Bandet,Carlos Pena Jr, sa till BANG Showbiz: "En av våra första föreställningar var med Justin Bieber, och vid den punkten var han väldigt blyg. Det är fantastiskt att tänka på hur han blivit stor, men vi vill gärna skriva en låt med honom, han är mycket begåvad.''

Gruppen - som också inkluderar Kendall Schmidt, James Maslow och Logan Henderson - är för närvarande i Storbritannien, som har orsakat uppståndelse med pojkbandet JLS, som skämtsamt uppmanade dem att
"Hoppa av vår patch" via ett textmeddelande när de visades på tv-serien "Daybreak", men Big Time Rush är oroliga och inte vill spela på samma faktura som sina konkurrenter.

Logan sade: "Och JLS vi tittade upp och vi hörde ett gäng av deras låtar och deras harmonier är mördare och får mig att vilja sträva efter det och komma till den nivån. Popmusik gör så att världen går runt, så ju fler desto roligare. Vi skulle älska att göra en turné med dem eller något, det skulle vara riktigt coolt. "

Big Time Rush ska spela Londons O2 Shepherd's Bush Empire i kväll och "boyfriend", featuring Snoop Dogg är ute nu

Postat av: Hanna Plars

Kan inte också skriva om big time rush? det finns typ bara 3 bloggar med dem. så det skulle vara snällt om du ville göra det.... :)

2011-10-07 @ 08:21:04
URL: http://foreverjustinvanessa.blogg.se/
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: