2011-04-08 / 15:33:08
0

"De Var Bekvam Runt Varandra"

Godo hela vägen!

Zac Efron och Vanessa Hudgens visade att inte alla Hollywood breakups måste ful. På onsdagen duon, som slutade sin femåriga romantik i december, kom båda ut för att visa sitt stöd för High School Musical pal Ashley Tisdale : s DVD-release party i West Hollywood.

Även Efron, 23, och Hudgens, 22, anlände separat på röda mattan för Tisdales lansering, det var allt annat än krångligt när EXEs var inne.

"Zac och Vanessa definitivt verkade bekväm runt varandra," en observatör berättar UsMagazine.com . "De verkade inte öm eller romantiska alls, men de var helt avslappnad och vänlig."

Sekunder en annan källa: "De kom båda ut för att stödja Ashley fortfarande. De visste att de skulle både vara där och var fina med vänner det. De verkligen är."

Hudgens och Efron var inte de enda HSM alun att heja på Tisdale: Lucas Grabeel och Olesya Rulin också deltog. "Det var som en High School Musical återseende! " säger den första observatören.

"De var verkligen glada över att alla ser varandra", den andra källan säger. "Det hade varit en lång tid. Alla, inklusive Zac och Vanessa, stannade sent så de kunde fånga upp. De hade skitkul."

Skulle Tisdale, 25, vill arbeta med henne Besties igen? "Jag älskar dem så mycket!" Hon berättade oss vid evenemanget. "På den tiden det är naturligtvis lite konstigt för oss alla att vara i en film tillsammans eftersom det skulle påminna er om High School Musical, men definitivt om ett par år kan vi definitivt göra det. "


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: