2011-04-07 / 23:57:13
FILED UNDER: Miley Cyrus
0

Justin Tränar Med FB Barcelona

Den internationella pop sensationen Justin Bieber har varit känd för att fylla arenor överallt med hans fenomen musikal scen shower, men när han deltog i ett träningspass med Barcelona FC, visade han alla att han också har en läcker vänster fot.

The Biebs kan faktiskt ha hittat en backup karriär. Musik Idolen var i Barcelona för att sjunga på en utsåld konsert på Palau Sant Jordi en onsdag kväll, men han visade sig på Barca's Ciutat Esportiva träningspass tidigare under dagen. Under sitt besök, hade han också tid att spela en vänskaplig match med några av spelarna.

Bieber medgav att han är ett stort fan av the Spanish Champion, trots kunde han inte närvara på deras utestående 5-1 seger mot Shakthar Donetsk i "the first-leg" av deras Champions League kvartsfinal på grund av hans prestation åtaganden. Kanske kommer han att kunna delta i den andra.

Den miniatyrformade artisten spelade tillsammans med Thiago och Benja där dom alla tre kom upp mot sångarens vän, Bojan och Fontas med Barcelonas B-lag och lagledaren mellan pinnarna.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: