2011-04-10 / 22:51:02
0

Romeo Miller: ''Jag Har En JB Överraskning''



Beliebers gör dina telefoner redo! Dancing with the Stars-tävlande Romeo Miller säger att han har en överraskning planerad med tonåriga pop känslan Justin Bieber om han går till finalen!

"Alla Justin Bieber fans kan ringa och rösta på mig oc...kså. Om ni alla håller röserna på mig har jag en överraskning, något med Justin. Jag kan inte riktigt säga men om jag gör det till finalen, ska det vara en stor överraskning för Bieber fans", avslöjade Romeo i en exklusiv intervju med HollywoodLife.com.

Romeo spelade kändis basket med Bieber för några månader sedan, och vi kan inte vänta och se vad den 21-årige rapparen har planerat med sin all-star lagkamrat! Romeo pratade om hur säsongen skulle gå om Justin var på Dancing with the Stars.

"Om Justin Bieber var på DWTS skulle alla andra lika gärna sluta. Han skulle inte ha problem med röster. Plus att jag tycker Bieber har en heads up eftersom han redan gillar dans och har redan några danssteg,'' sade Romeo.

Ändå vill sångaren / skådespelaren påpeka att en bakgrund inom dans inte nödvändigtvis gör balsal lättare. "Det är faktiskt en utmaning, det är inte så lätt som det ser ut", erkänner Romeo. "Jag har haft vänner som kommer från mina repetitioner, vänner som är dansare, och de försöker göra de rörelser med mig och det är en annan process. En hård process. Sällskapsdans är en helt annan sak."

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: