2011-08-09 / 22:16:14
0

Justin på michael jackson tribute?


Katherine Jackson, mor till Michael Jackson, har vänt sig till några av de största musik stjärnor att prestera på sin sons hyllning show i oktober .

Enligt  TMZ har Jay-Z, Kanye West, Cee Lo, Chris Brown, Justin, Christina Aguilera, Usher och Bruno Mars alla bjudits in för att utföra sin favorit Michael Jackson låtar i Cardiff, Wales den 8 oktober. Katherine Jackson lovar att varje kommer att få "första boende klassens resa" för sina insatser.

Tyvärr har Justin, Chris Brown och Bruno Mars avböjde på grund av schemakrockar, men Christina och Kanye uppenbarligen lutar mot ja.

Men Cee Lo har bekräftat att han kommer att vara på konsert, samt R & B sångaren Craig David som skrev på sin Facebook-sida: "Jag är hedrad att tillkännage Jag kommer att utföra tillsammans med några av världens största artister på Michael Jackson tribute konsert" .

Biljett anmälan till konserten skulle öppna på torsdag (4: e augusti), men det har lagts på is tills en komplett line-up är bokad. Konserten kommer att äga rum på Millennium Stadium i Cardiff, och kommer att sändas till 30 länder i 2D och 3D. Arrangörerna av konserten har sagt att de "är mycket uppmärksam på de förväntningar som fans, som har väntat i över två år för ett evenemang som kommer att göra rättvisa åt Michael musikaliska arv".

Beslutet att sätta på konserten har delat upp familjen Jackson. Michael Jacksons mor Katherine, syster La Toya och bröder Tito, Marlon och Jackie alla stöder evenemanget, men Jermaine och Randy Jackson har märkt den hyllningskonsert som "olämpligt" och "olämpligt", som det kommer att sammanfalla med rättegången mot sin brors personliga läkare Dr Conrad Murray, som har begärt ett icke skyldig till vållande till annans död.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: