2011-02-23 / 16:42:51
0

JUSTIN BÄR "D&G" PÅ PREMIÄRER!



Ifall du tycker Justin Bieber har varit extra snygg på röda mattan den senaste tiden, är det för att den 16-åriga popstjärnan har burit Dolce & Gabbana på alla sina senaste events. Vi vet att JB älskar sina hoodies och streetkläder, så att se honom rocka i de lyxiga etikettens kläder har fått oss att undra... Är Justin D&G's nästa talesman?

Nyligen bar Bieber en klassisk svart D&G taxido på the Golden Globes (16 januari), där han presenterade en award tillsammans med Hailee Steinfeld. Senare dök Justin upp på New York City-preimären av "Never Say Never" den 2a februari, i en annan svart helhet, inklusive lila fluga och polerad D&G läderjacka.

Även när sångaren var med på "Saturday Night Live" för ett överrasknings upptrände den 5 februari, bar han D&G. Bara ett par dagar senare dök Justin upp på LA premiären för sin 3D film i en lila sammetstaxido av modehuset.

Justin rockade en benvit Dolce & Gabbana taxido på den femtiotredje årliga Grammy Awards den 13 februari, toppad med en svart fluga och vita sneakers, så klart. Två dagar senare bar han D&G när han var nominerad som Best International Breakthrough Act på Brit Awards. På Londonpremiären av "Never Say Never" den 16 februari bar han också D&G. Så, som du ser, har popstjärnan en bra relation till etiketten.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: