2011-07-08 / 17:03:23
0

Bieber och Gaga i Guinness World Records


Igår firades dagen för sociala medier och Guinness World Records meddelade att hans senare skivor är Lady Gaga och Justin har dominerat detta område under hela året.

Justin fick det för sina mest sedda video online med Justin låten Baby, 575, 118, 703 visningar fram till 29 jun 2011, och Gaga för att ha det största antalet efterföljare på Twitter till 29 juni 2011, med 11, 259, följare.

Lady Gaga var den förste att nå 10 miljoner anhängare på Twitter den 15 maj 2011 och Justin var den andra för att uppnå denna utmaning. Det är fantastiskt hur kraftfulla de kan bli nätverk sociales.Ett exempel var när frågan Justin via Twitter rösta på Javier Colon, finalist i programmet The Voice, som slutade med att vinna.

För några dagar sedan också LAPD frågade mest inflytelserika människorna i detta nätverk, inklusive Gaga, att hjälpa dem att berätta människor att inte lämna sina hem eftersom de skulle vara tvungna att stänga flygplatsen vägen för ett par dagar och de ville inte kaos. Detta visar den imponerande kraft som kändisar kan ha med sina anhängare. Definitivt de tekniska förändringar många saker som idag inte skulle ha varit möjligt utan dessa nya upptäckter.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: