2011-07-27 / 14:25:20
0

Om "show your heart" - kampanjen

Den 3 juli samtidigt som återvänder från en årlig familjens bilsemester i Colorado tillbaka till sina hem i Houston, Texas i Berry familjen fann sig vara offer för en fruktansvärd och tragisk bilolycka. Deras minibuss transporterar föräldrar Josua och Robin Berry och deras barn Peter 9 år, Aaron 8 år, och Willa 6 år drabbades huvudet av ett annat fordon som hade passerat in i deras körfält.

Föräldrarna Joshua och Robin Berry var tragiskt dödades lämnar sina tre barn efter sig. Medan barnen överlevde kraschen, ihållande både pojkar allvarliga ryggmärgsskador och de är både förlamad nedanför midjan. Barnen är för närvarande behandlas för sina många skador i ett Houston, Texas område sjukhus.

Det finns ett stort akut behov av att samla in pengar för att hjälpa dessa nu föräldralösa barn pågående behov, inklusive medicinsk rehabilitering, sjukgymnastik, psykologiskt stöd och utbildning. Visa din Hjärtan kommer att underlätta arbetet för alla människor som vill komma till dessa barns hjälp och stödja dem i denna tid av nöd. Donationer kommer att göras direkt till Josua och Robin Berry Barnens Trust.

Justin är en av de som stödjer kampanjen.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: