2011-06-27 / 14:20:16
0

Barack Obama höll sitt löfte - Wall fick träffa Bieber


De flesta av Justin fans är tillgripa mentalitet att komma nära sitt hjärta, bulta, men 14-åriga Payton Walls patriotiska inställning - beskriver sin kärlek för Biebs i ett 1500-ord e-post till presidenten - betalas ut på fredag, när hon fick sitta ner med Bieber på Macys i New York.

I ett mejl till Vita huset, hade New Jersey tonåringen skrivit  efter att ha tittat på sångarens dokumentär, "Never Say Never"  och deninspirerade henne "att tro på oss själva och dela vår historia att uppmuntra andra'' rapporterar New York Post.

Obama läser innerligt berättelsen i maj och inbjudna till Wall och hennes familj för att träffa honom när han besökte Ground Zero, vilket de gjorde.

Under mötet berättade Obama uppgifter om Wall, "Jag vet att Justin ... kanske jag kunde sätta upp något." Nyhetskanaler inklusive den politiska bloggen Daily Intel tagit fasta på den potential som ett ouppfyllda presidentens löfte, vilket antyder att även Obama inte skulle få tillgång till pojken undra.

Entt Obama fan själv, fångade Biebers vind av situationen och instämde på Twitter, "Jag tror du har fel. ganska säker på att president @ BarackObama kommer att hålla detta löfte."

Slutligen på fredagen, Wall, hade hennes 12-åriga syster Avery och hennes bästa vän de önskar beviljas under en parfym marknadsföring i Herald Square.

"Det var så coolt. Jag kunde inte ens tro det,'' berättade Wall till Post. "Han sa bara "Hej" Han frågade oss om parfym och om vi skulle bära den"

Hennes yngre syster beskrev Bieber som "verkligen trevligt" och "så söt", notera att "han inte ens såg riktigt."

Flickorna bar en naturlig storlek kartong utklipp av Obama, och poserade för bilder med Bieber och 2-D-presidenten.

De delade senare upplevelsen på Facebook och Twitter, lägga upp bilder från evenemanget. Wall, vars kärlek till Biebs tydligen gjorde henne att glömma att det var Obamas engagemang som fastnat hennes mötet, snabbt twittrade

"Vill bara säga tack till @ justinbieber för att ta sig tid att träffa mig!"

Före kontakten med Vita huset, hade hon nått ut till Bieber på Twitter, frågade om hon kunde dela hennes "hemska livs historia" i ett brev. Hon fick inget svar. 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: