2011-06-18 / 23:39:07
0

Justins nya lägenhet?


Justin kan snart bli ägare av en lyxig lägenhet belägen i ett av de finaste husen i staden Los Angeles. Enligt vissa amerikanska sidor verkar Justins mor och mormor ha gått på  jakt efter en lägenhet att ge till Justinoch har hittat ett vackert hus på 220 kvadratmeter som värderas till $ 1,7 miljoner i hjärtat av staden .

Efter att ha gett en Range Rover för hans 16-årsdag, verkar sångaren Justin nu villig att kasta sig in i fastighetsmarknaden. Enligt rykten verkar det som den unga sångaren är på väg att bli stolt ägare av en lyxlägenhet i Los Angeles. Bostaden i fråga består av 3 sovrum och 4 badrum och varje yta är täckt med vit marmor. Vardagsrummet har ett vitt piano och en terrass som erbjuder en panoramautsikt över den vackra staden Los Angeles.

Dessutom till en kostnad som motsvarar 1300 $ månad kommer Bieber att ha tillgång till en festlokall, ett gym, en pool och ett uppvärmt inomhus spa, som tillhandahålls av byggnaden för sina kunder. I källaren finns en garage svit som rymmer två bilar, där sångaren kan hålla sina lyxbilar.

Källa: www.thefanofjustinbieber.blogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: