2011-03-10 / 17:48:19
0

HAN HAR EN STOR FRAMTID!

Rascal Flatts Veckan fortsätter här på BAM's Blog. Country bandet, som omfattar Picher-uppfödda gitarristen Joe Don Rooney har officiellt avslutat sin "Nothing Like This Tour" Lördag på Oklahoma City Arena. Luke Bryan och Chris Young är speciella gäster på turnén. 

Även på lördag, bandets nya TV-special "Rascal Flatts: Ingenting liknande" kommer sändas vid 8 pm på ABC (Koco-5 i Oklahoma City). Programmet kommer innehålla konsert klipp från St Paul, Minnesota, tillsammans med bakom-kulisserna film av bandet och framträdanden av speciella gäster Natasha Bedingfield och Justin Bieber. 

Rascal Flatts blev en del av fenomenet som kallas Bieber fever när County trion kommit överens om att samarbeta med honom på en version av "That should be me" inför popsensationens nya album, "Never Say Never -. The Remixes" På skivan förekommer även samarbeten med Kanye West, Usher, Chris Brown, Jaden Smith och Miley Cyrus. 

"Vi hade skitkul med honom," sa Rooney "Vi hörde låten, och vi älskade den. Vi tänkte, 'Men, ja, varför inte? Det var verkligen kul. Ungen har något speciellt. Jag hatar att säga ordet ungen för att han verkligen beter sig som en ung vuxen, inte som de flesta 16-åringar. Men det var riktigt coolt," Sade Rooney under en telefonintervju från Nashville, Tennessee, dagen innan Bieber firade sin 17-årsdag. 

"Han är en mycket talangfull kille och han har en enorm framtid framför sig om han verkligen vill det. Han kan bara fortsätta göra bra låtar och fortsätta utvecklas.Han har verkligen talang. Jag insåg inte att han spelar så många instrument så bra som han gör. Jag menar, han kan dansa grabben kan agera och han sjunger röven av sig. Så, allt finns där för honom. Jag är verkligen stolt över honom, jag är verkligen det! och jag är stolt över denna låten vi gjorde tillsammans. Den blev jättebra. " 

På lördagens TV-special, kommer Bieber visas i en aldrig tidigare sett klipp på musikvideon till "That should be me", liksom i bakom kulisserna-klipp från inspelningen av videon. Bedingfield, som spelade in balladen "Easy" på "Nothing Like This", också kommer att visas i programmet, som kommer innehålla konsert filmklipp från bandets turné. 

"Du vet, man undrar ju alltid hur det är att jobba med en riktigt ung atrist så där ... men han var mycket professionell. Och hans team runt omkring honom är mycket professionell. Jag ser bara bra saker som händer för Justin! Han har en enormt stor skala av fans, helt otroligt vad som är möjligt i sociala nätverk världen, som med Justin. Han har typ brutit alla regler och han har sin egen lilla värld på gång. Så det är verkligen coolt att ha  delat varandras världar,  verkligen!" sade han.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: