2011-03-24 / 21:16:08
0

Intervju Med Vanessa!

För dem som har sett trailers, tv-spottar och mycket stiliserade affischer, kommer du antagligen medveten om att "Sucker Punch" sänker sig över teatrarna på fredagen. Zack Snyders östrogen-drivna flick har fakturerats som en nyfiken, komplex, action-äventyr-fantasy, men trots PR skjuta, det är säkert att säga att många människor fortfarande kliade sig i huvudet och undrade, "Vad sjutton är" Sucker punch '? "

MTV News ledas ut till filmens stjärnspäckade, något regnvåta premiär i Hollywood på onsdag kväll att ta reda på.

"Sucker Punch innebär att du inte vet vad som kommer," Vanessa Hudgens sade bara. "Det är som slås ut av något oväntat," co-star Jena Malone till.

"Sucker Punch är denna idé att ta en oväntad blåsa," Abbie Cornish och tillade i en kort Synopsis att hennes definition också. "Många av tjejerna är helt oförberedd på vad är på väg att hända dem. De har levt i denna institution och Baby Doll [spelas av Emily Browning] kommer och förändringar hela sin uppfattning av frihet, av hopp, av verklighetsflykt, förklarade hon. "Och så deras levnadssätt utmanas, de är sucker hålslaget med hela den här tanken på frihet."

Regissören Zack Snyder, som skapade historia tillsammans med co-writer Steve Shibuya, fortsatte med "förvänta det oväntade" tema.

"Jag tror att det betyder två saker: Om du har förutfattade meningar om vad dessa flickor kan, du kommer att få en sucker punch", sade han. "Och även också, det finns faktiskt en sak i filmen, en fysisk sak som levererar sucker punch också."

Carla Gugino sa titeln på filmen och själva idén är kul eftersom det finns mycket kvar upp till tolkning eller teorier. Hon ekade också känslor av hennes co-stjärnor.

"För mig är en sucker punch en av de saker du minst anar, att du är oförberedd på, men som träffar dig i magen, sade hon. "Och jag tror att förhoppningsvis den här filmen är, och denna film förkroppsligar det."

Movie Trailers - Movies Blog

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: