2011-03-22 / 16:21:01
0

Justin Var På En Välgörenhetsorganisation Telethon I London

Ett antal kändisar samlades vid gala i BBC, som hölls i fredags kväll, 18 mars i London. Bland de bekanta ansikten ingen brist Justin Bieber, turné i Europa, Paul McCartney, George Michael, Susan Boyle och Take That.
De medel som indrivits genom uppträdanden och sketcher hamnade i Afrika och med tidigare händelser och galor, tidiga siffror visar att fick cirka 118 miljoner dollar.
Kändisar strömmade till BBC Studios i London och brittiska tittare hade en kväll med uppträdanden av alla slag: musikalisk, parodier, humor, dans ... Det pojkbandet JLS hade hennes singel "Eyes Wide Shut" och Take That dansade med stjärnor brittisk humor gör en parodi på band som hette "Fake det."
Justin Bieber utförde sina balladen "Someone Like You" på fredagen i BBC och söndag och var i Tyskland, där han gick som gäst Wetten dass ...!, programmet om det varit tvungna att avbryta åtgärder från olyckan med ett av sina tidigare deltagare december. I rymden kunde man se den unga sångerskan skämtar och sätter på en blond peruk.
George Michael underhöll publiken med en skiss med komikern James Corden, grupperna tolka de erhållna låtarna från Wham! under körning till BBC i en förinspelad video. Också närvarande på mässan skådespelarna Keira Knightley, Tom Felton och Rupert Grint. Du berättade historien om fattigdom och behov i Afrika.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: